• Beste leiders, trainers en spelers,

  Het is bijna zover!

  Zaterdag en zondag 25 en 26 mei a.s. gaan we met ons allen het jubileum van onze club vieren. Het programma staat in elkaar en wij informeren jullie over bet volgende.

  Op zaterdag 25 mei vanaf 10.00 uur worden de teams vanaf JO7 tot en met JO13 verwacht op de club voor allerlei leuke sport en spelactiviteiten, deze duren tot 12.00 uur; Van 12.30 uur tot 14.30 uur worden de teams vanaf JO15 tot en met JO19 op de club verwacht voor nog meer leuke sportieve activiteiten.

  Teams, kom daarna allemaal kijken naar het volgende spektakel:

  Het jubileumteam maakt zich op om te gaan voetballen tegen Creators FC!, vanaf 15.00 uur.  Juich het jubileumteam naar de overwinning toe.

  En dan op zondag 26 mei geeft PEC  Zwolle een heuse voetbal clinic voor de jeugd vanaf JO7 t/m JO-15. Hoe vet is dat. Deze teams worden vanaf 11.45 uur op het veld verwacht. De clinic duurt tot 14.00 uur. Onder begeleiding van trainers en begeleiders van PEC Zwolle worden jullie techniek en voetbalkwaliteiten bijgebracht.

  Vergeten we nu JO17 tot en met senioren, dames en zaalspelers? Zeker niet. Want vanaf 11.00 uur tot 14.00 uur worden jullie verwacht bij het mixtoernooi. Er hebben zich al velen opgegeven. Nog niet gedaan? Doe dit dan snel. Kijk op onze website voor de contactgegevens van het jubileum comité.

  En wil je je aanmelden om een handje te helpen bij diverse activiteiten? Dat juichen wij weer toe. Want vrijwilligers zijn er nooit genoeg.

  Wij rekenen op jullie komst en we gaan er met elkaar topdagen van maken!

  Hartelijke, sportieve groeten,

  Jubileum comité SC Emmeloord