• Beste leden, vrijwilligers en sponsoren
   
  Het voetbalseizoen 2022-2023 loopt op zijn einde. Met nog een aantal wedstrijden voor de boeg kunnen we nu al concluderen dat we een prachtig sportief seizoen hebben waar het gaat om prestaties op het veld en de zaal.
   
  Terecht werden wij enkele weken geleden door de zaalvoetbalcommissie op de vingers getikt dat er relatief weinig melding werd gemaakt over het zaalvoetbal teams.
   
  Vrijdag 28 april heeft het 2e zaalvoetbalteam na een 2-1 overwinning tegen Futsal Dragten 1 de Noordelijke districtsbeker gewonnen.
   
  Een prestatie van formaat.
  Op hetzelfde tijdstip is het 1e zaalvoetbalteam kampioen in de Topklasse geworden, waarbij promotie naar de Eerste Divisie een feit is.
   
  Bij Hypercube behoort SC Emmeloord als club dit jaar bij de beste 70 zaalvoetbal teams van heel Nederland. En daar zijn wij trots op!!
   
  Ofschoon het seizoen nog niet is afgelopen, willen we jullie alvast wel vragen om de volgende data in je agenda te zetten.
   
  Laatste wedstrijd 1e elftal
  Zondag 21 mei zal ons 1e elftal voor dit seizoen de laatste reguliere wedstrijd in de 2e Klasse spelen. Dit willen we feestelijk afsluiten met muziek en gezelligheid.
   
  Henk de Graaf toernooi
  We zijn ontzettend blij dat we op 3 juni 2023 het 40e Henk de Graaf toernooi kunnen organiseren. Dit jeugdtoernooi neemt een bijzondere plaats in binnen de historie van onze vereniging. Een toernooi, met circa 100 teams, waarbij de jeugd centraal staat. Het programma is opgedeeld in 2 dagdelen. In de ochtend voetballen de jongste pupillen en in de middag de oudere junioren.
   
  SC Emmeloord dag
  Op zaterdag 17 juni zullen wij het voetbalseizoen 2022-2023 afsluiten met een heuse SC Emmeloord dag. Een dag waarbij onze jeugd de “oudere” jeugd (lees senioren) zal treffen. Een evenement waarbij we heerlijk kunnen voetballen, elkaar kunnen ontmoeten en bij de afsluiting van het seizoen elkaar een goede vakantie kunnen wensen. Een dag die we gezamenlijk afsluiten met een BBQ, natte versnapering en muziek.
   
  Met de inzet van een team van vrijwilligers kunnen beide dagen plaatsvinden. Daar zijn we als hoofdbestuur uitermate blij mee.
  Mannen/vrouwen vrijwilligers CHAPEAU! De aankomende tijd zullen we jullie verder informeren over de invulling, tijdstippen, etc van deze dagen.
   
  Met sportieve groet,
   
  Gert Verduin en Jeroen van der Zwaard