• SC EMMELOORD NEEMT AFSCHEID VAN DRIE SPELERS

  Afgelopen zondag namen Harm van Wieren, Maarten Ebbers en Niels Boomsma afscheid bij SC Emmeloord 1.
  De laatste wedstrijd van deze mannen bij SCE 1 werd in stijl met 4-0 gewonnen van SV Dedemsvaart.

  Harm van Wieren (35 jaar) heeft 16 (!!) seizoenen in het 1de gevoetbald, daarin scoorde de centrale verdediger maar liefst 65 keer. Binnen de club is Harm het boegbeeld van ons vlaggenschip geworden. Zijn passie en positiviteit gecombineerd met zijn leiderschap en tomeloze inzet zullen zeker gemist gaan worden. Harm blijft behouden voor SCE maar gaat afbouwen bij het 3e elftal.

  Maarten Ebbers (33 jaar) heeft 14 seizoenen in het eerste elftal gevoetbald, daarin scoorde hij 6 keer. Volgens velen is Maarten de beste linksback die SC Emmeloord in zijn historie gekend heeft. Maarten, ook een echte man van de club, gaat ook in het 3e elftal van SCE voetballen. 

  Wij hopen dat beide mannen nog veel kampioenschappen in de lagere elftallen gaan meemaken!

  Niels Boomsma (28 jaar) heeft 5 seizoenen gekeept bij SC Emmeloord. Met Niels hebben we vorig jaar de nacompetitie gewonnen en bleven daardoor behouden voor de 2e klasse. Ook in het 2e elftal heeft Niels een belangrijke rol gespeeld bij de promoties naar uiteindelijk de Hoofdklasse. De betrouwbare sluitpost keert terug naar zijn "oude liefde" VV Lemmer.

  Wij hopen voor Niels en VV Lemmer dat zij de weg omhoog weer snel inslaan.

  We kunnen zeker stellen dat SC Emmeloord deze drie steunpilaren gaat missen. Gelukkig blijven er twee behouden voor de club en wie weet keert het derde steunpilaar ooit nog terug.

  Mannen nogmaals bedankt voor jullie tomeloze inzet voor SC Emmeloord. En komen jullie bij het aanstaande Jubileumfeestweekend van SC Emmeloord vast wel tegen.