• Hoofdsponsor

  De komende jaren zullen deze namen op de shirts van Sportclub Emmeloords eerste elftal staan. SCE 1 heeft de afgelopen jaren laten zien een stabiele tweedeklasser te zijn en is van plan zich op dat niveau te blijven handhaven. Er is een wisseling in de staf en wij zijn blij om Jeroen van den Berg te verwelkomen als hoofdtrainer van onze selectie. Daarnaast is Wilfred Spielhagen als assistent trainer toegevoegd aan de staf. Gerrit de Jonge is de nieuwe keeperstrainer.

  Ook mogen wij dit jaar naast onze huidige hoofdsponsor Márion Reizen een tweede nieuwe hoofdsponsor verwelkomen, namelijk Bouwbedrijf Doorn.

  Bouwbedrijf Doorn
  Bouwbedrijf Doorn is hoofdsponsor van SC Emmeloord. Bouwbedrijf Doorn heeft in 2016 de bedrijfsslogan "Het nieuwe bouwen" geïntroduceerd. Het nieuwe bouwen heeft als doel dat ieder persoon , bedrijf en instelling welke betrokkenheid heeft met ons aannemersbedrijf zo veel als mogelijk tevreden dient te zijn. Deze tevredenheid van betrokkenen kan alleen gerealiseerd worden wanneer we samen bouwen. Persoonlijke aandacht van initiatief tot nazorg is vereist om de doelstelling van "Het nieuwe bouwen" te behalen. We zijn enorm trots dat dit Emmeloordse bedrijf onder leiding van Emmeloordse ondernemers de komende 3 jaar op ons wit-blauw-witte shirt staat en hoofdsponsor wil zijn van onze mooie club.

  Márion Reizen
  Márion Reizen is al vele jaren een belangrijke partner van Sportclub Emmeloord, als sponsor maar ook als verzorger van vervoer naar alle uitwedstrijden van het eerste en tweede elftal. Zij zijn een veelzijdig vervoersbedrijf waar men terecht kan voor eendaagse groepsreizen tot meerdaagse reizen naar het buitenland. Ook voor andere uitjes van SCE staat Márion Reizen altijd klaar. 

  Sportclub is blij met Márion Reizen omdat zij al een lange relatie met het bedrijf heeft dat sinds 2008 co-sponsor is en nu dus hoofdsponsor is.