• Hoofdsponsor

  De komende jaren zullen deze namen op de shirts van Sportclub Emmeloords eerste elftal staan.

  SCE 1 heeft de afgelopen jaren laten zien een stabiele tweedeklasser te zijn en is van plan zich op dat niveau te blijven handhaven.
  Hoofdtrainer Arnold Roossien heeft zich voor komend seizoen al verbonden aan SCE en keepertrainer Henk Boer heeft voor volgend seizoen getekend. In navolging op deze positieve ontwikkelingen binnen de club zijn er dus nu twee nieuwe hoofdsponsors.

  Márion Reizen
  Márion Reizen is al vele jaren een belangrijke partner van Sportclub Emmeloord, als sponsor maar ook als verzorger van vervoer naar alle uitwedstrijden van het eerste en tweede elftal. Zij zijn een veelzijdig vervoersbedrijf waar men terecht kan voor eendaagse groepsreizen tot meerdaagse reizen naar het buitenland. Ook voor andere uitjes van SCE staat Márion Reizen altijd klaar. 

  Sportclub is blij met Márion Reizen omdat zij al een lange relatie met het bedrijf heeft dat sinds 2008 co-sponsor is en nu dus hoofdsponsor wordt.

  Max Soccer Academy
  Max Soccer Academy is de andere hoofdsponsor die ook al lang banden heeft met Sportclub 
  Emmeloord in de persoon van eigenaar Arno Witteveen, oud-speler van SCE.
  Daarnaast heeft hij zich als trainer, jeugdbestuurslid en lid van uiteenlopende commissies altijd ingezet voor de club en dus heeft SCE met dit bedrijf een tweede hoofdsponsor die de club al lang een warm hart toedraagt.
  Deze zomer was de Max Soccer Academy met een sportief en attractief evenement al vijf dagen te bewonderen bij SCE, een evenement waarbij fysieke begeleiding en gezonde voeding in combinatie met sport en spel aangeboden werd.

  SCE ziet volgend seizoen met vertrouwen tegemoet en verheugt zich op een fijne samenwerking met Márion Reizen en Max Soccer Academy.