• Afgelopen zaterdag hebben we tijdens de receptie van ons 75 jarig jubileum een aantal vrijwilligers in het zonnetje mogen zetten. Dit hebben we gedaan door hen te benoemen tot lid van verdienste of erelid van onze vereniging.

  Lid van verdienste:

  * Arie Vink: Misschien wel de bekendste scheidsrechter van onze vereniging. Arie helpt ook bij de opleiding van onze jeugdscheidsrechters, achter de bar en heeft jaren in het hoofdbestuur van de vereniging gezeten.

  * Peter Boneschansker: Peter is jarenlang een dragende kracht binnen onze jeugdopleiding en jeugdbestuur geweest. En is daarnaast waarschijnlijk de langste interim-voorzitter ooit binnen onze club. Daarnaast hecht Peter een grote waarde aan het schoon houden van ons mooie complex.

  * Gert Verduin: Ook Gert is jarenlang voorzitter van het jeugdbestuur geweest. Na deze periode heeft is hij zeker niet gestopt binnen de vereniging als vrijwilliger. Als scheidsrechters coördinator bij de jeugd vervult hij nog steeds een actieve rol. Ook fluit Gert zelf de nodige wedstrijden.

  * Fedde van de Boer: De stille kracht achter ons 1e elftal. Iedere zondag is Fedde als vertegenwoordiger van onze vereniging op pad voor het 1e elftal. Fantastisch dat hij onze vereniging op goede / professionele wijze presenteert aan onze collega verenigingen, scheidsrechters en de KNVB.

  * Henk Croezen: Wie SC Emmeloord zegt, zegt Henk en Ali Croezen. Het verbaasde veel mensen dat Henk nog geen lid van verdienste was. Eerder opende Henk samen met Ali al wel ons nieuwe complex. Binnen de klussenclub is Henk nog steeds actief bij de vereniging. Beresterk, want met zijn 80 jaar groef hij dit jaar ons nieuwe scorebord nog praktisch volledig uit.

  Erelid:

  * Ali Croezen: Wie SC Emmeloord zegt, zegt Henk en Ali Croezen. Elke zondag is Ali gastvrouw in de bestuurskamer. Selectiespelers, tegenstanders en scheidsrechters komen niets te kort. Daarnaast is Ali nog actief lid bij onze trimclub!

  * Jan Dierkx: Bedenk iets dat binnen een voetbalvereniging moet gebeuren en Jan heeft het waarschijnlijk gedaan. De laatste jaren was Jan met name bekend als het aanspreekpunt voor de seniorenteams (seniorencommissie).

  Ons 75 jarig jubileum was bij uitstek een gelegenheid om stil te staan bij de mooie dingen die wij als vereniging hebben en delen. 75 jaar Sportclub Emmeloord betekent duizenden vrijwilligers die zich door de jaren heen belangeloos voor deze club hebben ingezet. Zonder hen geen Sportclub Emmeloord. Onze nieuwe leden van verdienste en ereleden zijn dat afgelopen zaterdag meer dan terecht geworden. Maar laat 1 ding duidelijk zijn wij zijn ontzettend blij met iedere vrijwilliger die een bijdrage levert aan Sportclub Emmeloord. Dank jullie wel!

  Hoofdbestuur SC Emmeloord