• Emmeloord, 15 oktober 2020

   

  Beste leden, vrijwilligers en sponsoren,

   

  Wat waren we blij dat we vanaf april weer de wei in mochten…..de zaterdag en/of zondag waren de dagen waar je de hele week naar uit kon kijken. Hèt moment om je vrienden of ploeggenoten te zien of te spreken. Al dan niet zelf actief deelnemend aan het spel op ons mooie sportcomplex.

  Ofschoon we als Sportclub Emmeloord zoveel mogelijk de richtlijnen van het RIVM opvolgde, heeft de regering naar aanleiding van het aantal hoge Corona besmettingen dinsdagavond 13 oktober toch besloten om alle amateursporten af te gelasten. Dat houdt concreet in dat met ingang van woensdag 15 oktober alle competities worden stilgelegd en dat leden boven de 18 jaar niet meer mogen trainen en/of voetbal wedstrijden mogen spelen. Daarnaast zal de kantine, douches en kleedkamers gedurende 4 weken gesloten blijven.
  Voor kinderen tot 18 jaar is sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van onze eigen club toegestaan. Leden en ouders van teams tot 18 jaar zullen door het jeugdbestuur/leiders op de hoogte worden gehouden.
  Wij beseffen ons terdege dat voor velen onder ons, voetbal de belangrijkste bijzaak in het leven is. Het is voor ons allen, in deze tijd, een vreemde gewaarwording wanneer we omwille van onze gezondheid worden geconfronteerd met 1,5 meter afstand houden van elkaar en een samenscholingsverbod in de breedste zin van het woord. Dit om te voorkomen dat het coronavirus zich te gemakkelijk kan verspreiden door de samenleving. Alle genomen maatregelen van de overheid zijn gericht op een periode van zoveel mogelijk sociale onthouding.
  Het zijn maatregelen die wij natuurlijk niet graag nemen, maar de huidige situatie laat ons geen andere keuze. En wij staan hier volledig achter, want gezondheid staat op nummer één! Vanuit het bestuur willen we dan ook benadrukken om deze maatregelen in acht te nemen en het sportcomplex de aankomende 4 weken niet te betreden.

  Wij wensen u sterkte toe in deze bijzondere tijden!

  Doe het rustig aan, zorg goed voor elkaar en we hopen jullie spoedig en in goede gezondheid weer te mogen verwelkomen op ons prachtige sportpark.

  Vriendelijke groet, 

  namens het hoofdbestuur van Sportclub Emmeloord