• Op zaterdag 22 juni vanaf 10:00 uur strijden diverse bedrijven uit de Noordoostpolder en omstreken weer op sportieve wijze om de ‘Zuidberg Bedrijvenvoetbal’ bokaal. Alle inkomsten (inschrijfgelden 250 euro per team, sponsor- en loterij-inkomsten en een deel van de consumpties) komen ten goede aan het goede doel. Er blijft zoals je dat gewend bent geen enkele euro aan de strijkstok hangen!

  Het goede doel 

  Dit jaar scoren we wederom tegen kanker en wel voor Kika. Elke week krijgen 10 kinderen kanker. 25% van hen redt het helaas niet. Dat moet en dat kán beter. Kika werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt Kika zich op het geven van voorlichting over kinderkanker. Een concreet voorbeeld van de geldbesteding is het Prinses Maxima Centrum dat 1 jaar geleden is geopend. In dit grootste onderzoeks- en zorgcentrum in Europa voor kinderen met kanker worden niet alleen zieke kinderen behandeld, maar worden ook onderzoeken naar kinderkanker gedaan. In de Wall of Name in het centrum zijn steentjes van de donateurs zichtbaar. Op de steentjes staan namen van degene die steentjes hebben gekocht om het centrum te kunnen realiseren. Zo wordt doneren echt tastbaar.

  Informatie

  • 7 tegen 7 (half veld)
  • Onbeperkt wisselen
  • 12 minuten per wedstrijd
  • Damesteams zijn welkom
  • Opening 10 uur start 1e wedstrijd 10:15 uur
  • Finale +/- 16:00 uur (ligt aan het aantal opgaves)

  Aanmelden 

  Iedere bijdrage, klein of groot, aan de strijd tegen kanker is belangrijk. Door deel te nemen aan het ‘Zuidberg Bedrijvenvoetbaltoernooi’ heb je niet alleen een leuke en sportieve dag. Je levert ook echt een bijdrage. Wij hebben je er in ieder geval graag bij! Wil je mee doen? Stuur dan nu een mail naar info@scemmeloord.nl

  Voor vragen en opmerkingen zijn wij altijd beschikbaar. 

  We zien jullie graag op zaterdag 22 juni! 

  Zuidberg Bedrijvenvoetbaltoernooi