• Het voetbalseizoen zit er bijna op, zoals aan elk voetbalseizoen een einde komt. In tegenstelling tot de afgelopen twee jaar mogen, en gaan we weer het voetbalseizoen op ouderwetste wijze afsluiten.

  Henk de Graaff toernooi
  We zijn ontzettend blij dat we op 11 juni 2022 het Henk de Graaff toernooi kunnen organiseren. Dit jeugdtoernooi neemt een bijzondere plaats in binnen de historie van onze vereniging. Een toernooi, met circa 100 teams, waarbij de jeugd centraal staat. Het programma is opgedeeld in 2 dagdelen. In de ochtend voetballen de jongste pupillen en in de middag de oudere junioren.

  SC Emmeloord dag
  Op 18 juni zullen wij het voetbalseizoen 2021-2022 afsluiten met een heuse SC Emmeloord dag. Een dag waarbij onze jeugd de “oudere” jeugd (lees senioren) zal treffen. Een evenement waarbij we heerlijk kunnen voetballen, elkaar kunnen ontmoeten en bij de afsluiting van het seizoen elkaar een goede vakantie kunnen wensen. We zullen de dag starten met activiteiten voor de jeugd, opgevolgd door een middagprogramma waar seniorenteams strijden om de SCE Supercup en gezamenlijk afsluiten met een BBQ, natte versnapering en muziek.

  Met de inzet van een team van vrijwilligers kunnen beide dagen plaatsvinden. Daar zijn we als hoofdbestuur uitermate blij mee. Mannen/vrouwen vrijwilligers CHAPEAU!

  De aankomende tijd zullen we jullie verder informeren over de invulling, tijdstippen, etc van deze dagen.

  Vooralsnog kan je in je agenda de volgende dagen BLAUW arceren:

  Henk de Graaff toernooi
  Zaterdag 11 juni 2022

  SC Emmeloord dag
  Zaterdag 18 juni 2022

  We wensen jullie veel plezier.

  Hoofdbestuur SCE