• Tjalling Heeringa gaat en GertVerduin komt

  Tijdens de Algemene Ledenvergadering is Tjalling Heeringa afgetreden als voorzitter van Sportclub Emmeloord.

  Tjalling Heeringa treedt af

  Na 4 jaar als voorzitter van SC Emmeloord treedt Tjalling Heeringa af. Onder Tjalling Heeringa, een van de jongste voorzitters van het amateurvoetbal in Nederland, heeft Emmeloord zich verder weten te ontwikkelen tot een financieel gezonde, sportief succesvolle maar nog steeds gezellige voetbalvereniging. Het eerste elftal is inmiddels een stabiele 2e klasser geworden en wordt jaarlijks aangevuld met A-junioren ook dat is weleens anders geweest.

  Wij bedanken Tjalling hierbij voor zijn enorme inzet en toewijding voor SC Emmeloord. Ook Natasja Heeringa bedanken via deze weg voor alle tijd die Tjalling werd gegund om SC Emmeloord aan te sturen. De tijd die Tjalling nu gaat overhouden zal vooral naar zijn drie jonge en opgroeiende kinderen gaan. Tjalling blijft nog wel als speler(aanvaller) actief bij SC Emmeloord 3.

  Tjalling bedankt voor alles.   

  Gert Verduin en Jeroen van der Zwaard treden aan

  Gert Verduin als voorzitter en Jeroen van der Zwaard als vice- voorzitter volgen Heeringa op. Gert is een blauwe in hart en nieren. Als jeugdspeler doorliep hij alle jeugdelftallen, hij is leider geweest, heeft zich jaren beziggehouden met het jeugdbestuur en fluit ook regelmatig zijn wedstrijden op Sportpark Ervenbos.

  Ook Jeroen van der Zwaard is een zeer waardevol en gerespecteerd lid. Jeroen wordt in zijn rol klaargestoomd voor een eventueel toekomstig voorzitterschap. Beide Emmeloorders zijn gevierde ondernemers en gaan zich met volle kracht inzetten voor SC Emmeloord.