• Robert Staarman en Wilfried Spielhagen zijn nu bezig met hun tweede seizoen bij Sportclub Emmeloord. Bestuur en technische commissie hebben de afgelopen weken samen met hen de balans opgemaakt over het eerste half jaar, waarbij duidelijk naar voren kwam dat beide partijen uiterst tevreden zijn met elkaar.
   
  Als persoon en trainer past Robert goed bij de club. De samenwerking met de verschillende geledingen binnen de club verloopt zeer prettig. Zowel de technische commissie als bestuur kijken terug op een fijne start waarbij we het elftal steeds beter zien voetballen. Als winterkampioen begint Sportclub Emmeloord de tweede helft van de 2e klasse zondag competitie.
   
  Het bestuur heeft dan ook het volste vertrouwen in de werkwijze van Robert Staarman en Wilfred Spielhagen om het eerste elftal in het seizoen 2023-2024 verder te laten doorgroeien en naar een hoger plan te tillen. Er is een duidelijke chemie tussen het trainings-duo, staf en selectie.
   
  Als hoofdbestuur zijn we dan ook blij dat we met Robert en Wilfred tot overeenstemming zijn gekomen om hun contract als hoofdtrainer en assistent van SC Emmeloord 1 te verlengen met één jaar.
   
  Gert Verduin
  Jeroen van der Zwaard
   
  Voorzitter Hoofdbestuur Sportclub Emmeloord