• Vereniging
  • Doelstelling van SC Emmeloord is om haar leden veel plezier te bieden met deze prachtige sport. Jong en oud. Jongens en meisjes. Op elk niveau. Waar u op zondag bij de senioren gezellig een balletje kunt trappen. Waar ook prestatievoetbal gespeeld wordt. Ons 1e elftal strijdt op zondag om haar ambitieuze doelstelling te behalen. Die doelstelling is om minimaal 2e klasse te voetballen. Met vooral spelers die in de eigen jeugd zijn opgeleid. Want we zijn een echte amateurvereniging. Maar wel met ambitie.

    Onze jeugd voetbalt op zaterdag. Het jeugdvoetbal is een andere speerpunt van SC Emmeloord. Iedereen krijgt bij SC Emmeloord de juiste begeleiding en aandacht. SC Emmeloord heeft 1 technisch jeugdmanager in dienst. Waar een amateurclub professioneel in kan zijn! U leest er alles over op deze site.

    SC Emmeloord onderscheidt zicht tevens van andere verenigingen door haar 'gedragscode', ook met betrekking tot social media. Waarin we hebben vastgelegd hoe we met elkaar om willen gaan. Om het plezier in het voetbal voor spelers, ouders, leiders, trainers en scheidsrechters te waarborgen. Want zonder hen kan een vereniging niet bestaan. In het hoofdstuk "waar staan we voor" vindt u alle informatie hierover.

    Hebt u na het bekijken van deze site nog vragen, neemt u gerust contact met ons op. Of, nog beter, kom eens kijken op ons nieuwe sportcomplex de Ervenbos. Kom de sfeer zelf eens proeven. Bij dezen bent u van harte uitgenodigd! 

    Contact