• Robert Staarman verlengt zijn contract bij SC Emmeloord

  Robert Staarman is nu bezig met zijn eerste seizoen bij Sportclub Emmeloord. Bestuur en technische commissie hebben de afgelopen weken samen met Robert de balans opgemaakt over het eerste half jaar, waarbij duidelijk naar voren kwam dat beide partijen uiterst tevreden zijn met elkaar.
  Als persoon en trainer past Robert goed bij de club. De samenwerking met de verschillende geledingen binnen de club verloopt zeer prettig. Zowel de technische commissie als bestuur kijken terug op een fijne start waarbij we het elftal steeds beter zien voetballen. Het bestuur heeft dan ook het volste vertrouwen in zijn werkwijze om het eerste elftal in het seizoen 2022-2023 verder te laten doorgroeien en naar een hoger plan te tillen.
  Er is een duidelijke chemie tussen Robert, assistent Wilfred Spielhagen, staf en selectie. Als hoofdbestuur zijn we dan ook blij dat we met Robert tot overeenstemming zijn gekomen om zijn contract als hoofdtrainer van SC Emmeloord 1 te verlengen met één jaar. Dit zal Robert blijven doen met Wilfred Spielhagen, die eveneens zijn contract heeft verlengd met één jaar.

  Gert Verduin

  Jeroen van der Zwaard

  Voorzitter hoofdbestuur Sportclub Emmeloord