• Waar staan wij voor

    Bij SC Emmeloord hechten we veel waarde aan goede omgangsvormen. Wij hebben de afspraken over omgangsvormen vastgelegd in een gedragscode.

    Tijdens het voetballen kunnen de emoties wel eens hoog oplopen. Bij de spelers, bij supporters, ouders, noem maar op. U hebt het vast wel eens in de krant gelezen, dat het uit de hand liep. Wij doen er alles aan om dit te voorkomen. Bij SC Emmeloord hechten we veel waarde aan goede omgangsvormen.Blijf altijd netjes tegenover de scheidsrechter, ook al ben je het niet met hem eens. Aanmoedigen graag, schelden niet. Kom altijd trainen, je trainer rekent op je. Meld je tijdig af, mocht je onverhoopt een keer niet kunnen spelen. Dat soort zaken. We verwachten ook betrokkenheid van ouders van jeugdleden. Op iedereen wordt af en toe een beroep gedaan, en we rekenen op uw medewerking. Alleen dan kan een vereniging bestaan.Wij vinden dit normale omgangsvormen. Vindt u dit ook, dan verwelkomen wij u graag als (jeugd)lid. Wij hebben de afspraken over omgangsvormen vastgelegd in een "gedragscode". Mensen die zich er onverhoopt niet aan houden, worden daarop aangesproken. Bij herhaling volgen sancties. Dat klinkt hard. Maar het moet. Om het plezier van iedereen te waarborgen.

    Ook voor het sportief omgaan met Social media, hebben we Gedragsregels_trainers_coaches en voor spelers Sociale_media_hou_het_sportief