• Beste leden, vrijwilligers en sponsoren,

  Enige tijd geleden schreven we dat de de biertap in ons clubgebouw onder het stof zat, dat de voetbalschoenen al een poosje lagen te wachten tot ze weer uit de tas gehaald mochten worden en dat het hoofdveld er maar verlaten bij lag. Nu zijn de tijden anders en hebben we weer uitzicht op een mooi nieuw voetbalseizoen.

  De zomervakantie nadert zijn einde, het nieuwe voetbalseizoen doet zijn intrede. We kunnen met ons blauw-witte tenue weer schitteren op de velden. De eerste trainingen en oefenwedstrijden hebben plaatsgevonden. Als alles gaat zoals we hopen, dan gaan we een mooi voetbalseizoen tegemoet.  

  Vanuit het bestuur hebben we de afgelopen maanden regelmatig bij elkaar gezeten. Vele vraagstukken dienen daar waar mogelijk opgelost te worden. Hoe gaan we zorgdragen dat alles goed verloopt? Met welke restricties vanuit de overheid dienen we rekening te houden? Hoe worden de teams ingedeeld? Hebben we voldoende leiders en trainers? Gaan we het seizoen openen met een groot knalfeest? Zoveel vragen, zoveel antwoorden…..soms tot hoofdbrekens toe. We prijzen ons als bestuur dan ook gelukkig dat we zijn omringd door vele vrijwilligers die onze voerbalclub een warm hart toedragen. Van vrijwilligers commissie onderhoud tot jeugdcommissie, van technische commissie tot kantine personeel. Grote dank voor jullie inzet in de afgelopen maanden!

  Vanuit onze kant een extra dank richting de technische commissie. Zij hebben de afgelopen weken met ontzettend veel inspanning het voor elkaar gekregen dat we het seizoen 2021-2022 kunnen starten met een nieuwe hoofdtrainer. Robert Staarman, woonachtig in Dronten, zal ons 1e elftal het aankomende jaar onder zijn hoede nemen. Robert, nogmaals van harte welkom!

  Als club mogen we trots zijn dat alle vrijwilligers, leden en sponsoren positief zijn blijven denken. We haalden het woord “knalfeest”
  al even aan. Wat zouden we graag het seizoen willen starten met een mooi voetbalfeest. Samen partijtjes spelen, muziek, bier en bbq…..het klinkt als muziek in de oren. Toch hebben we vanuit veiligheidsoogpunt besloten nog geen feest te geven. We houden ons maar vast aan het gezegde: wat in het vat zit, verzuurt niet. We zijn al lang blij dat we weer kunnen voetballen.

  We wensen jullie namens het bestuur een mooi voetbalseizoen toe. Blijf gezond met elkaar.

  Met sportieve groet,

  Gert Verduin

  Jeroen van der Zwaard